Persondatapolitik – Emojimarketing.dk

Persondatapolitik

1. Ejer af website

Dette website er ejet af:

Rolf Nordal, +45 28 56 00 35, mail: Rolf@emojimarketing.dk, Lærkevej 11, 2400 kbh NV. CVR 35552847

Jeg vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

2. Databehandlingen

Formål:

  • Levering af mine produkter og tjenester: Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter og tjenester, som du har købt, tilmeldt dig og/eller tegnet abonnement på.
  • Levering af nyhedsbreve: Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.
  • Kundeservice: Support i forbindelse med dine køb og abonnementer samt øvrige henvendelser.
  • Online markedsføring: Personoplysninger anvendes til online markedsføring f.eks. på instgram. 

Kategorier af personoplysninger

  • Jeg behandler flg. kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.

Kilder

Jeg har fået dine oplysninger:

  • Direkte fra dig via min hjemmesides tilmelding til nyhedsbreve eller tilmelding til nyhedsbrev andre steder på nettet, f.eks. Facebook.
  • Direkte fra dig i forbindelse med køb af produkter eller ydelser.
  • Fra andre kilder der er offentligt tilgængelige f.eks. sociale medier.
  • Min databehandler Mailchimp.

Behandlingsgrundlag

Det er nødvendigt for mig at ligge inde med disse oplysninger af på grund af:

  • Min legitime interesse i at markedsføre mine produkter
  • Så jeg kan opfylde en kontrakt, som du er part i.
  • Så jeg kan overholde en retlig forpligtelse f. eks. i henhold til bogføringsloven.

Modtagere

Jeg kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min  garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:

  • Stripe til betaling af produkter og ydelser
  • Simplero til håndtering af booking og køb af produkter og email nyhedsbreve.
  • Mailchimp til håndtering af mailadresser, i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve.

3. Opbevaring af dine data

Jeg opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

  • I forbindelse med nyhedsbreve: Så længe et afgivet samtykke til at modtage markedsføring ikke er trukket tilbage, og jeg ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne f. eks. i forbindelse med en retlig forpligtelse.
  • I forbindelse med køb af ydelser eller produkter: I forbindelse med levering af mine produkter og tjenester vil jeg opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode, som f.eks fordi du har adgang til et online produkt, du har købt.
  • Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrerede kunder blive slettet efter 1 år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning:

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Rolf Nordal, +45 28 56 00 35, mail: rolf@emojimarketing.dk, Lærkevej 11, 2400 kbh NV. CVR 35552847

Hvis der er fejl i de oplysninger, jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse  i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Emojimarketing's behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

4. COOKIES

Dette website anvender cookies til følgende formål:

Teknisk funktionalitet:

Vi bruger cookies til at sikre, at hjemmesiden fungerer korrekt, herunder til at huske dine præferencer og valg. Vi anvender cookies til at huske, om du er blevet tilbudt vores nyhedsbrev.

Trafikmåling og statiktik

Vi foretager trafikmåling på hjemmesiden. Til dette formål anvender vi Google Analytics og Luckyorange. Trafikmåling og statistik bruges til at se, hvor mange besøgende vores website har, og til at forstå hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Denne information kan vi vælge at anvende til at dokumentere brugernes besøg, og brug af hjemmesiden overfor nuværende og fremtidige annoncører, efter fælles branchestandarder. 

Annoncer og andre plugins

Annoncer fra vor til enhver tid værende samarbejdspartnere, og plugins til sociale medier, anvender cookies. Vi er udelukkende ansvarlige for cookies, som placeres af dette websted. Når du navigerer væk fra dette websted, for eksempel ved at klikke på en annoncørs links eller lignende, vil du blive underlagt disses cookiepolitik. Plugins til sociale medier eller andre delefunktioner, sætter cookies til formål i overensstemmelse med disses politik herom.

 

TREDJEPARTSCOOKIES

På dette websted sætter følgende tredjeparter cookies:

Google: Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

SÅ LANG TID OPBEVARES COOKIES

Cookies sletter sig selv efter udløbet af en periode. Længden af denne periode varerier efter hvilken type af cookie, der er tale om. Cookies fornyes ved hvert besøg på hjemmesiden.

SÅDAN SLETTER DU COOKIES

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

En google søgning på “slet cookies” vil finde utallige af videoer der også kan hjælpe dig med dette.

SÅDAN UNDGÅR JEG COOKIES

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Gør dig selv en kæmpe tjeneste.
Tilmeld nyhedsbrevet i dag!