om - Emojimarketing.dk

EmojiMarketing
Derfor

Hos EmojiMarketing brænder vi for markedsføring på de sociale medier, og særligt på Instagram, der har de mest engagerede brugere

Min Instagram Story

Startede med 0

Som de fleste andre mennesker, startede jeg også ud med 0 følgere. Intet budget - jeg brugte bare min telefon og den gratis Instagram App. 

Fandt strategier til at booste konti

Jeg fandt ud af, at nogle meget specifikke strategier kunne bruges til at eksplodere mit salg. Det var ret vildt og virkelig spændende at se, hvordan en konto kunne være med til at tiltrække så meget salg. 

Fik følgere til at blive kunder

Det er selvfølgelig ikke antallet af følgere, der er afgørende, men kvaliteten af dem. For følgere betaler ikke dine regninger, det gør kunder.
Mine følgere signede op til mit nyhedsbrev, vi min konto og annoncering og jeg kunne begynde at sælge mine produkter til dem og gro min forretning.

EmojiMarketing teamet

Vi er en håndfuld mennesker, der brænder for Instagram og generel markedsføring på sociale medier.

Vi har ekspertise indenfor forskellige områder af annoncering, social markedsføring og funnel-arbejde, så du kan få hjælp lige præcis dér, du har mest brug for det. 

Rolf


Jeg er stifter og ejer af EmojiMarketing. Jeg er ekspert indenfor markedsføring på Instagram og har hjulpet masser af virksomheder med at eksplodere antallet af deres følgere og overføre dem til potentielle kunder. Jeg har bl.a. arbejdet med GoLearn og Socialemedier.dk.